Hirdetés

Egy újabb Fallout játék vár ránk ingyen a Twitchnek köszönhetően

|

Legrosszabb esetben is párszáz forintot kell fizetni érte.

Hirdetés

Meglehetősen sűrű hetek várnak a Twitch felhasználóira, ugyanis az Overwatch 2 halloweeni eseménye kapcsán jelenleg is pörög egy Twitch Drop esemény, melynek köszönhetően egy Legendary kategóriás Winston skint markolhatunk fel, ha a megfelelő streamereket nézzük.

A legutóbbi Kiriko szereléssel, és az érkező World of Warcraft: Dragonflight dropokkal együtt rengeteg cuccot tehetünk zsebre pusztán azzal, hogy időt szánunk a közvetítések figyelemmel kísérésére.

Hirdetés

Akik azonban egy lépéssel tovább mennének, és befizetnének a havi 899 forintba kerülő Prime Gaming szolgáltatásra is (ami hozzáférést kínál a Prime Video kínálatához is), egy rakat extrát is kaphatnak a fentiek mellett. A szokásos League of Legends kapszula, Legends of Runeterra kártya és egyéb loot mellett most is lesz egy féltucat videojáték, amit extra költség nélkül zsákolhat be mindenki november 1. után. Ezek között szerepel a valaha volt egyik legjobb Fallout rész is.

  • Fallout New Vegas Ultimate Edition (GOG)
  • WRC 9 FIA World Rally Championship
  • Last Day of June
  • Indiana Jones and The Last Crusade
  • Etherborn
  • Whispering Willows
  • Facility 47

A játékok elérhetők és megszerezhetők úgy is, ha a Prime Gaming ingyenes próbaverzióját aktiváljátok. Érdemes ezt mostanában megtenni, így az októberi játékokat is betakaríthatjátok még.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)