Hirdetés

Egy űrhajós akció-kaland a Ubisoft mai ajándéka

|

Átvette az Assassin's Creed Valhalla DLC helyét a rotációban a Starlink: Battle for Atlas.

Hirdetés

Tegnap rajtolt el a Ubisoft ünnepi akciója, minek keretében december 18-áig naponta más ajándékkal kedveskedik nekünk a kiadó. Az első kör az alig egy hónapja megjelent vikinges Assassin's Creed híveinek kedvezett, most viszont a világűr és az egzotikus idegen lényekkel benépesített planéták rajongói örülhetnek.

A sorban másodikként behúzható meglepetés nem más, mint a konzolokra 2018 októberében, PC-re viszont csak tavaly márciusban kiadott Starlink: Battle for Atlas. Egy teljes - a valóságban nem létező, ám szabadon berepülhető - naprendszer vár arra, hogy felfedezzük, értelmes fajok képviselőivel találkozzunk, szövetségeket kössünk, és persze közben jól aláfűtsünk az ügyeletes gonosznak.

Hirdetés

Egy kicsit későn eszmélt a Ubisoft, és próbált meg betörni az ún. toys-to-life piacra, ugyanis mire a torontói stúdió megjelent, addigra a korábban virágzó szegmens szinte teljesen eljelentéktelenedett, még a Skylanders is kifulladt.

Ugyanakkor a Starlink: Battle for Atlas a különféle kontrollerre csatolható, és ezáltal a játékban megelevenedő műanyag kiegészítők nélkül is játszható, nyugodtan éljetek a lehetőséggel, és adjátok hozzá a könyvtáratokhoz a szükséges regisztrációt követően (ha még nem tettétek meg) a PC-s verziót. Sajnos a konzolos pajtásokat ebből a buliból kihagyták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)