Hirdetés

Egy vadonatúj játék lett most ingyenes az Epic Games Store-ban

|

Ahogy megjelent, azonnal ingyenessé is vált - csapjatok le rá, amíg nem késő!

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelent meg a 3 out of 10 első része, ami bemutatta a fiktív Shovelworks Studios fejlesztőcsapatot, akik egyszerűen nem tudnak jó játékot készíteni. Nagyon büszke volt a fejlesztő Terrible Posture Games arra, hogy ők csinálták a "világ első játszható sitcomját", és hogy a történelmi jelentőségű kalandot a lehető legtöbb játékos átélhesse, korlátozott ideig ingyenesen tették elérhetővé az első szezon részeit az Epic Games Store-ban.

Mivel a dolog működött, folytatják ezt a ma debütált második évad esetében is.

Hirdetés

Az Epic Games Store e heti ajándéka tehát a 3 out of 10: Season Two, amiben a csapat továbbra is igyekszik egy 3/10-esnél jobb játékot összehozni. A kalandjátékban különböző minijátékokat kell teljesítenünk, megismerhetünk szerethető karaktereket és saját tempónkban fedezhetjük fel a világot.

Ha kipróbálnátok, kattintsatok a fenti linkre vagy nyissátok meg az EGS kliensét, majd az adatlapon nyomjatok a GET gombra, és fejezzétek be a vásárlási folyamatot (melynek végén persze semmit nem kell fizetnetek).

A jövő héten három ajándék is érkezik: a Deponia: The Complete Journey, a The Pillars of the Earth, és a The First Tree.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)