Hirdetés

Egyetlen Xbox 360-as játék sincs az Xbox Live Gold augusztusi ajándékai között

|

Úgy látszik, kezdenek elfogyni a lehetőségek, vagy kimondottan a nosztalgiázni vágyó játékosokra lő most az Xbox, de az ingyenes Xbox Live Gold kínálat érdekesen alakul.

Hirdetés

Ahogy azt megszokhattuk, augusztus folyamán is visszafogott lesz az Xbox Live Gold ingyenjáték-kínálata, viszont meglepő módon két Xbox One-os indie játék mellé most két olyan címet kapunk, amiket még az eredeti Xboxra adtak ki, de a visszafelé kompatibilitás miatt One-on is futnak, sőt, a Microsoft állítása szerint 360-on is elindulnak, annak ellenére, hogy nem jelentek meg az előző generációs gépre.

Hirdetés

Augusztus 1. és 31. között a Portal Knights című 3D sandbox szerepjáték, augusztus 16. és szeptember 15. között a meches, verekedős Override: Mech City Brawl lehet a miénk az eleve One-ra szánt játékok kínálatából, augusztus 1-től 15-ig a 2004-es, krosszmotoros MX Unleashedet, augusztus 16-tól 31-ig pedig egy legendás FPS-t, a Red Faction II-t húzhatjuk be Xbox 360-ra és One-ra.

A YouTube videón jelenleg 384 like és 1200 dislike van, úgyhogy láthatóan nem nagy az öröm. Ti mennyire vagytok elégedettek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)