Hirdetés

Elérhető az eFootball PES 2021 Season Update ingyenes verziója

|

A díjmentesen letölthető eFootball PES 2021 Lite-nak köszönhetően bárki belekóstolhat a Konami focis játékába.

Hirdetés

A focirajongó játékosok idén sem maradtak új FIFA és PES nélkül, azonban az EA-vel szemben a Konami némileg más formulát követett, ugyanis a japán stúdió gyakorlatilag csak egy nagyobb frissítést hozott, amit nyomott áron vásárolhatunk meg. Ez az eFootball PES 2021 Season Update, ami az eFootball PES 2020 felfrissített változata, és nem olyan régen elérhetővé vált az ingyenesen játszható verziója is.

Értelemszerűen az eFootball PES 2021 Lite nem kínál teljes élményt, és inkább a myClub módra fókuszál, amelyben többek között játékosok gyűjtögetésével megépíthetjük saját álomcsapatunkat.

Hirdetés

A free-to-play verzióban továbbá elérhető még a PvP-re fókuszáló Matchday mód, ami egyben az eFootball.Open e-sport bajnokság otthona is. Ezeken felül a Lite még magában foglalja a Local Match és Training játékmódokat is, szóval azért bőven kapnak tartalmat azok is, akik ingyen szeretnék pörgetni a Konami játékát.

Ti kipróbáljátok majd az eFootball PES 2021 Season Update ingyenes verzióját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)