Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store e heti ingyen játéka

|

Most már nem az űr a fő téma, ahogy az előző két hétben.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II-vel nagyon odatette magát az Epic Games Store, 19 millió játékos volt hálás azért, hogy ingyenessé vált az EA DICE 2017-es alkotása. Érthető, hogy ezt nem követte azonnal még egy AAA cím, pláne hogy az ünnepek alatt rendesen megszórtak minket ajándékokkal.

A Galactic Civilizations III-at mostanáig lehetett beszerezni, ma 17:00-kor a Dandara: Trials of Fear Edition vette át a helyét, mely egy egyedi, 2D-s Metroidvania platformer, ami Windowson és MacOS-en is fut. A főszereplő Dandarának az a feladata, hogy megmentse Salt világát az összeomlástól, felszabadítsa elnyomott lakóit, és a gravitációval dacolva teljesítse az előtte álló kihívásokat.

Hirdetés

A letöltés menete a szokásos: nyissátok meg a fenti linket, vagy keressetek rá a játékra az Epic Games Store kliensében, majd a GET gombra bökve tegyetek úgy, mintha vásárolnátok, de persze semmit nem kell majd fizetnetek. Aztán próbáljátok is ki, ha már így alakult!

A jövő héten a For the King következik, ami egy stratégiai játék körökre osztott harccal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)