Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store nagy meglepetése

|

Kiderült végre, hogy miért titkolózott olyan nagyon az Epic Games Store.

Hirdetés

A legtöbbször egy hétre előre tudjuk, milyen játékot fog ingyen adni az Epic Games Store a szokásos promóciója keretében, múlt hét csütörtökön azonban ismét a széf ajtaja jelent meg, így csak tippelhethettünk a következő ajándék kapcsán. Tegnap egy szivárgás már megszellőztette, mire számíthatunk, és ugyan nem egy Grand Theft Auto V kaliberű játékot húzhatunk most be, tény, hogy sokat spórolhatunk.

A hét ajándéka az NBA 2K21, avagy a 2K Sports kosarasjáték-sorozatának legfrissebb része. Ugyan a mikrotranzakciók rontják az élményt, és a játékmenet sem kifogástalan, ha bármennyire is szeretitek a sportágat, legalább barátságos mérkőzésekkel elüthetitek az időt.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken keresztül látogassatok el az Epic Games Store-ba, vagy nyissátok meg PC-ről a klienst, keressétek meg a játék adatalapját, és nyomjatok a GET gombra. Ezt követően már csak néhány további kattintás választ el titeket attól, hogy a könyvtáratokban találjátok a játékot.

Azt sem tudni, mi lesz a jövő heti ajándék, úgyhogy most újra marad az izgulás és várakozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)