Hirdetés

Elérhetők az Epic Games Store újabb ingyen játékai

|

Egy egészen érdekes, minimalista játékot húzhatunk be ezúttal, illetve egy másikat, amit játszható sit-comként emlegetnek.

Hirdetés

Remélhetőleg senki nem felejtette el hozzáadni könyvtárához azt a három játékot, amit az Epic Games Store június 30. óta kínált ingyen - ezek ugyanis már fizetőssé váltak, helyüket pedig, ahogy az lenni szokott, más vette át. Augusztus 13. 17:00-ig a Wilmot's Warehouse című, tavaly megjelent indie játékra csaphatunk le, illetve megszerezhetjük a 3 out of 10 első epizódját.

Hirdetés

Előbbiben feladatunk egy raktár rendezgetése, majd a vevők minél gyorsabb kiszolgálása. Nem számít, milyen rendszer szerint pakolásszuk a dolgokat, a lényeg, hogy mindent megtaláljunk, és gyorsan össze tudjuk állítani a szállítmányt. Akár kooperatívan is játszható, két fő működhet együtt.

A 3 out of 10-ben a világ legrosszabb játékfejlesztő stúdiójának dolgozóit ismerhetjük meg, akik mindenféle izgalmas kalandokat élnek át. Öt epizódból áll, hetente érkezik egy, és egy héten át ingyenesek lesznek az Epic Games Store-ban.

A jövő héten az Alto's Adventure-t és az Alto's Odyssey-t tartalmazó csomag, azaz az Alto Collection lehet majd a tiétek, illetve a Remnant from the Ashes című soulslike. Szólni fogunk, ahogy elérhetővé válnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)