Hirdetés

Elérhetők az Epic Games Store újabb ingyen játékai

|

Egy világháborús shootert és egy sci-fi játékot szerezhetünk meg most.

Hirdetés

A világháborús (különösen a második világégést feldolgozó) lövöldözős játékok a 2000-es évek elején mentek igazán nagyot, aztán elült a láz, és pár éve került elő újra a téma. Sajnos nem született túl sok emlékezetes játék, pedig a közönség vevő lenne rájuk. 

A jobbak közé tartozik az Epic Games Store egyik e heti ajándéka, a Verdun, ami az első világháború egyik frontvonalára kalauzol minket. Izgalmas csatákban lőhetjük szét egymást, de a jó reflex nem elég: pontosan kell céloznunk, és ha nincs már lőszer a tárban, egy döféssel végezhetjük ki ellenfeleinket. Hangulatos, számos különböző fegyvert és felszerelést bevethetünk, és öt mód közül választhatjuk ki a nekünk szimpatikusat; ha valami újszerű élményre vágytok, próbáljátok meg, de készüljetek, nem lesz egyszerű.

Hirdetés

A hét másik ajándéka a Defense Grid: The Awakening, ami korábban egy napra már volt ingyenes, de aki lemaradt, most pótolhat. Egy kemény, kidolgozott tower defense, melyben kiemelten fontos, hogy jól helyezzük le tornyainkat. 

Mindkettőt a linkre kattintva vagy az Epic Games Store klienséből szerezhetitek meg, a játékok adatlapján bökjetek a GET gombra.

A következő két ajándék a Mothergunship és a Train Sim World 2 lesznek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)