Hirdetés

Elérhetők az Epic Games Store újabb ingyenes játékai

|

Ezen a héten a Halloweené a főszerep, amit egy horrorjátékkal és egy aranyos szerepjátékkal ünnepel az Epic Games.

Hirdetés

Bár Halloween csak október 31-én lesz, már az elmúlt napokban is adott egy horrorjátékot az Epic Games Store - aki múlt csütörtök óta megnyitotta a honlapot vagy a klienst, az Amnesia: A Machine for Pigset szerezhette be a cseppet sem ijesztő Kingdom: New Lands mellett. Még mindig több mint egy hét van hátra az ünnepig, de hangolódni már most lehet.

Ezen a héten az egyik ingyenes játék a halloweeni témájú, de teljesen könnyed Costume Quest 2. Különböző aranyos jelmezekben járhatjuk a várost, hogy megküzdjünk a gonoszokkal, és közben cukorkát gyűjtögessünk.

Hirdetés

A másik játék tényleg csak 18 éven felülieknek ajánlott: a Layers of Fear 2-ben egy mentális problémákkal küzdő hollywoodi színész szerepében kalandozhatunk, aki egy óceánjárón barangol egy film főszereplőjeként. Nem tudhatjuk, mi a valódi, és mi csak a főszereplő elméjének kreálmánya.

Jövő hétre is maradunk a kísérteteknél: az egyik ingyenes játék a Blair Witch lesz, a másik pedig a Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)