Hirdetés

Elérhetők az Epic Games Store újabb ingyenes játékai

|

Két ajándék váltja az elmúlt egy hétben ingyenesen letölthető Torchlight II-t.

Hirdetés

Mivel ezen a héten is mindenki nagyon szépen viselkedett, jótettekkel és kedveskedéssel tette szebbé embertársai napjait, és nem írkált bántó dolgokat az internetre, az Epic Games Store megjutalmaz minket két szuper játékkal. 

Hirdetés

Ezen a héten az egyik ajándék a Next Up Hero, egy dungeon crawler, amiben véletlenszerűen generált területeken küzdhetünk meg ellenségek hordáival - az ötlet nyilván nem a legeredetibb, de egy próbát megér.

A másik a Tacoma, a Gone Home fejlesztőinek valamivel újabb játéka, melyben egy elhagyott űrállomás felfedezésével járhatunk utána titkoknak.

Mindkettőre július 30. 17:00-ig csaphattok le, de talán jobb, ha nem vártok addig, mert a végén elfelejtitek, az meg senkinek nem jó. Egy hét múlva három játék érkezik, a 20XX, a Barony és a Superbrothers: Sword and Sworcery.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)