Hirdetés

Elkezdték tesztelni az ingyenes multi lehetőségét Xbox Live-on

|

A korábbi bejelentésekből már tudtuk, hogy a Microsoft le fogja szedni az Xbox Live Gold előfizetési követelményt a free to play címekről, most ténylegesen el is kezdték tesztelni ezt.

Hirdetés

Amikor idén januárban a Microsoft bejelentette, hogy megemelik az Xbox Live Gold szolgáltatás árát, akkor a gamerek egy emberként keltek fel a döntés ellen. A zöld csapat hamar visszaszívta a dolgot, sőt: megígérték, hogy a jövőben minden F2P játékot ingyenesen lehet majd játszani, Xbox Live Gold előfizetéstől függetlenül. Az Xbox Insider tagok már élvezhetik is ennek előnyeit, bár egyelőre nem tudjuk, hogy a világ többi része mikor csatlakozhat majd hozzájuk.

Tegnap érkezett egy frissítés az Insider Alphához, ami lehetővé tette a tagoknak, hogy előfizetés nélkül élvezhessék a többjátékos, ingyenes címeket és kiélvezhessék a Looking 4 Groups és Party Chat rendszerek előnyeit.

Hirdetés

Olyan világban élünk, ahol a Fortnite és a Call of Duty: Warzone erősen dominálják a gaming teret, így a multiplayer változtatások sok Xbox felhasználó életét fogja megkönnyíteni.

A Microsoft mostanában nagy átrendezéseken dolgozik, és Xbox Live-ot is átnevezik Xbox Networkre. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mi mindent fognak még átszervezni, de a jövő egyelőre kifejezetten izgalmasnak tűnik a Microsoft istállójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)