Hirdetés

Világháborús FPS-sel és még egy extrával vár az Epic Games Store

|

Azoknak is érdemes kattintani, akik mindig arról álmodtak, hogy egy nap boltot fognak üzemeltetni.

Hirdetés

Régen maga mögött hagyta már a játékipar a világháborús FPS-ek fénykorát, a Call of Duty: Vanguard a vártnál gyengébb teljesítménye miatt okkal gondolhatnánk, hogy nincs már nagy igény világháborús FPS-ekre - de az is lehet, hogy egész egyszerűen jobbat kell csinálni, mint akár a legutóbbi CoD, akár a Battlefield V.

Az Epic Games Store-ban a következő egy hét során az első világháborús Tannenberg is a miénk lehet. Ebben a keleti frontra vezet az utunk, ahol akár 64 fős csatákban küzdhetünk több mint 50 különböző fegyvert használva, 8 hadszintéren, akár az Osztrák-Magyar Monarchia katonáit irányítva. Windows mellett Mac-en is elindul.

Hirdetés

A hét másik ajándéka, ahogy a legutóbb is, egy kiegészítő csomag egy ingyenes játékhoz. Azok, akik július 21. és 28. között belépnek a Shop Titansbe, egy 100 dollár értékű ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak. A játékban egyébként boltot kell nyitnunk, a tervezéstől az üzemeltetésig minden feladat ránk hárul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékokat jövő hét csütörtökig lehet ingyen hozzáadni Epic Games Store-os fiókunk könyvtárához úgy, hogy PC-n vagy mobilon megnyitjuk az adatlapokat, majd a GET gombra nyomunk, és bejelentkezés után a Place Order lehetőséget választjuk.

A jövő héten a Lawn Mowing Simulatort tölthetjük majd le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)