Hirdetés

Elstartolt a Hyper Scape, a Ubisoft battle royale játékának tesztelése

|

Hivatalosan is bemutatkozott a Hyper Scape, Twitchen már pörögnek a streamek.

Hirdetés

Pár napja kiszivárgott, hogy a Ubisoft egy vadonatúj battle royale játékot tervez kiadni, remélve, hogy az erősen telített piacon van még neki hely. Mivel a kiadó okos, a Hyper Scape (amit valószínűleg sokszor fogunk Hyper Space-nek írni véletlenül, nézzétek el nekünk előre is) free-to-play lesz, úgyhogy legalább ezért érdemes tenni vele egy próbát.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni róla, hogy az életerő automatikusan újratöltődik, nincs páncél vagy fegyverkiegészítő, de a fegyverek úgy fejleszthetők, hogy többet veszünk fel belőlük. 100 játékos lőheti majd egymást sci-fi környezetben, alapvetően háromfős csapatokban; igen, valóban nem jön ki a matek, de ezt remélhetőleg feloldja az a temérdek infó, ami a nap további részében, este 8 után érkezik. A kiadó szerint most az a fontos, hogy egy rakás nagy streamer ezt tolja Twitchen, és Dropokból lehet hozzáférést szerezni az alábbi lépések pontos követésével. Sajnos a technikai teszt Magyarországról nem elérhető, a tweet alatt találjátok a résztvevő országok listáját.

Részletekkel néhány óra múlva jövünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)