Hirdetés

Egy különleges indie játékot ad ingyen a jövő héten az Epic Games Store

|

Úgy fest, csupán egyetlen ajándékkal kell majd beérnünk, azonban addig is ingyen letölthető az Amnesia: The Dark Descent egy másik játékkal együtt.

Hirdetés

Míg legutóbb csak egyetlen játékot kaptunk ajándékba az Epic Games Store-tól, ez alkalommal már kettőt is hozzáadhatunk egyre növekvő gyűjteményünkhöz. A jövő héten pedig Death Coming, amelyben a kaszást megszemélyesítve kell lelkeket begyűjtenünk.

Hirdetés

Most viszont minden figyelmünk a túlélőhorror műfajának egyik kiemelkedő szereplőjére, az Amnesia: The Dark Descentre irányul, amely egy porosz várkastély nyomasztóan szűk és sötét folyosóin igyekszik őrületbe kergetni a történet főhősét, és ráhozni a frászt az őt irányító játékosra. Jellemzően sikerrel, ugyanis a menekülésen és a rejtőzködésen kívül más eszközt nem ad a kezébe.

Ezzel szemben a Crashlands egészen más oldalról közelíti meg az életben maradás kérdését, ugyanis azt a feladatot rója ránk, hogy űrhajótöröttként a felderítsük a környéket, harcban legyőzzük a különféle létformákat, a megszerzett alapanyagokból pedig létrehozzuk mindazt, ami a boldogulásunkhoz szükséges. Akár egy kényelmes széket, ha épp arra van igény.

Az ingyenes Amnesia: The Dark Descent erre található, de a Crashlands is csak egy kattintásnyira van csupán. Mindkettőt május 7-én 17 óráig zsebelhetjük be, utána rögvest érkezik a váltás, ami szokás szerint egy teljes hétig lesz elérhető. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy átmenetileg (május 21-ig) csak akkor jutunk hozzá az ingyenes játékokhoz, ha aktiváljuk a kétlépcsős azonosítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)