Hirdetés

Ez a játék 7500 forintba kerül a Steamen, de most ingyen a tiéd lehet

|

Nyakunkon a folytatás, ezért a fejlesztők ajándékba adják az első részt.

Hirdetés

Gyakran alkalmazott fogás - láttuk már nagy kiadóktól és aprócska, tíznél is kevesebb főt foglalkoztató indie stúdióktól egyaránt -, hogy amikor karnyújtásnyi távolságra van csupán valamely játéksorozatuk következő felvonása, átmenetileg ingyenessé tesznek egy korábbi részt, jellemzően az elsőt.

Ehhez a módszerhez nyúlt most a Bedtime Digital Games csapata is, amely a napokban, egészen pontosan március 9-én tervezi kiadni a Figment 2: Creed Valley-t PC-n és minden releváns konzolon. A szürreális akció-kaland történetének az emberi elme a helyszíne, ezért ne lepődjünk meg, ha némi hasonlóságot vélünk felfedezni a Psychonautsszal.

Hirdetés

Dusty és Piper kalandjainak először 2017-ben lehetett részese a közönség, a zenére a humorra és a többrétegű narratívára egyaránt komoly hangsúlyt fektető alkotás azóta több mint egymillió példányban talált gazdára. Normális körülmények között 20 euróért, azaz körülbelül 7500 forintért juthatnánk hozzá a Steamen, ám most kivételesen ingyen a miénk lehet a Figment.

A promóciós időszak március 9-én, magyar idő szerint 19 órakor ér véget, ezért nem kell kapkodnotok, de ha most épp nem értek rá hozzáadni a felhasználói fiókotokhoz, állítsatok be egy emlékeztetőt, nehogy lemaradjatok róla.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)