Hirdetés

Ez a játék segíthet, ha kibúvót keresel a közös valentinozás alól

|

Ha szeretnéd, hogy Valentin nap alkalmából mélyről jövő örök gyűlölet alakuljon ki közted és szíved választottja közt, akkor ez lesz a te játékod.

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy az Overcooked 2 ma este 8-tól egészen február 17 reggeléig ingyenesen játszható lesz minden, Online előfizetéssel rendelkező Nintendo Switch tulajdonos számára. A tagság még mindig olcsóbb, mint egy Valentin napi vacsora, és ez a játék amúgy is kifejezetten jó abban, hogy összehozza a párokat (vagy örökre szétbontsa őket a feladatok okozta vörösen izzó düh miatt).

Hirdetés

Az Overcooked 2-ben a játékosok egy konyhába kerülnek, ahol raklapnyi feladatot kell megoldaniuk a lehető leggyorsabban és legpontosabban. Hozzávalókat kell előkészíteni, összerakni és megfőzni, aztán időben kiadni a végeredményt a vendégeknek. Pörgős és izzasztó móka, de ha minden összeáll, akkor az egyik legjobb co-op élményt kaphatjátok tőle.

A játék egy kommunikációra és koordinációra épülő, sokszor stresszes kihívás, amit könnyű kezelhetőségének köszönhetően kicsik és nagyok is élvezhetik a tévé előtt ülve. Ha még nem volt alkalmatok kipróbálni, akkor érdemes adni neki egy esélyt, keressétek az eShopban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)