Hirdetés

Ez a logikai játék most ingyenes Steamen, és színesebbé teszi az életed

|

Ha valami egyedire vágysz, akkor a Steam most ingyen leszállítja azt számodra, ez az indie logikai játék a színekkel varázsol majd el.

Hirdetés

Néhány éve, indie címek között turkálva találtam rá a Fiddlesticks Games cuki kis mókájára, ami a HUE címet kapta. Az ember azt hihetné, hogy egy RGB lámpa kezelőszoftveréről van szó, de a HUE valójában egy nagyon érdekes kis puzzle-kaland, amiben a megoldások kulcsait a színek adják.

A HUE-ban ugyanis minden fekete, a hátteret és a fejtörők elemeit leszámítva. A mi feladatunk az a játékban, hogy a háttérszínt manipulálva takarítsuk el az elénk kerülő akadályokat. Kezdetben még csak annyi lesz a dolgunk, hogy például a háttérszínt lilára váltva beolvasszuk az előttünk lévő téglákat a háttérbe és tovább sétálhassunk.

Hirdetés

Később a fejtörők jóval összetettebbé válnak, és sosem lesznek annyira bonyolultak, hogy kis gondolkodással és kísérletezéssel ne tudjuk megoldani őket.

Egy nagyon aranyos kis innovatív mókáról van szó, amit most ingyen behúzhattok a Steamen keresztül. Persze a HUE nem a te világod, akkor azért van még amit teljesen ingyen bezsebelhetsz a Warhammer ajándékoknak köszönhetően, és persze az Epic Games Store e heti ajándék címét sem érdemes kihagyni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)