Hirdetés

Ez a srác addig streamel egyhuzamban, amíg dől neki a pénz

|

Egy számláló mutatja, meddig kell még online lennie, de a nézők tesznek arról, hogy a közvetítés jó ideig ne érjen véget.

Hirdetés

Aki elég tehetséges, tudja, hogyan állítson elő értékes és érdekes tartalmat, illetve jól tud kapcsolódni a nézőivel, az szépen meggazdagodhat streamelésből. Ludwig Ahgren 1,8 millió követővel rendelkezik a Twitchen, ebből már azért szép várat lehet építeni.

A videós a napokban azt találta ki, hogy addig streamel, amíg fizetnek neki. Minden újabb sub 10 másodperccel tolja ki a közvetítés idejét, és egyelőre nincs felső határ: addig forog a kamera, amíg a számláló el nem éri a nullát. Vasárnap lefekvéskor 18 óránál állt, a cikk megírásának pillanatában 41 környékén van, és bár Ludwig épp alszik, közben videók és beszélgetések mennek az előtérben, így az egyszerre aktív nézők száma is 40-50 ezer környékén ingadozik.

Hirdetés

Amikor ébren van, játszik, néz valamit a követőivel együtt, és természetesen kimegy a mosdóba, edz, vagy a moderátoraival diskurál. Még zuhanyozni is úgy ment, hogy vitte a kamerát, de azért nem vetkőzött teljesen meztelenre. Mondanunk sem kell, ez most a platform legnézettebb közvetítése.

Ha ti is bekapcsolódnátok, itt találjátok az adást, ami már három napja rendületlenül fut. A Twitch nem bánja, mert a szabályzat az alvást nem tiltja, csak az a fontos, hogy a közvetítést valaki ellenőrizze - ezzel foglalkoznak a moderátorok épp. A közvetítési rekordot GiantWaffle állította be 2019-ben, amikor 572 órán keresztül nyomta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)