Hirdetés

Ez egy új, ingyenes Sonic játék, de van benne egy csavar

|

Még nem tartunk ott, hogy a Sonic Frontiersben pöröghessünk, de ha a Sonic 2 film felpörget, van egy jó ötletünk.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó filmek nagyot mennek a kicsik és nagyok körében is, de érezhetően a fiatalabb közönségnek szólnak. A mostani "játékmegjelenés" is őket célozza, mivel egy Roblox Sonic mókáról van szó, ami ráadásul a Sega támogatásával érkezik.

A Roblox egy hatalmas, virtuális homokozó, ahol rengeteg minijáték és közösségi tér áll a játékosok rendelkezésére. A Gamefam nevű stúdió kifejezetten arra szakosodott, hogy Roblox tartalmakat gyártson, és ők dolgoztak együtt a Segával is a Sonic Speed Simulatoron.

Hirdetés

Gyakorlatilag egy 3D-s platformerről van szó, ami hozza a Sonic játékok minden fontos elemét a Robloxon belül. A Gamefam tervezi majd bővítgetni a mókát új pályákkal, de az Emerald Hills persze már benne van a mostani verzióban is.

Ha a Sonic Speed Simulator kap majd legalább 10 ezer like-ot, akkor minden Roblox játékost megajándékoznak majd egy Sonic karakterkinézettel is.

A minijáték jelenleg tesztelés alatt áll, így egyelőre csak fizetős formában érhető el, de holnaptól elvileg mindenki teljesen ingyen játszhatja majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)