Hirdetés

Ez lehet az Epic Games Store következő ingyenes játéka

|

Most még a Fallout pörög, de holnap jön a váltás - és kiderülhetett, mit kapunk ezután.

Hirdetés

Hetek óta tart az Epic Games Store-ban a Mega Sale leárazás, amelynek köszönhetően nem csak hogy nagyon olcsón juthatunk egészen kiváló játékokhoz, extra jó ajándékoknak is örülhetünk. Először a Death Strandinget, aztán a Fallout New Vegas Ultimate Editiont kaparinthattuk meg, június 1-jén pedig jön a következő ajándék, amit egy hétig élvezhetünk.

Az Epic egy teaser videóval jelentkezett, amiből néhányan már kitalálták, mi jön.

Hirdetés

A rövid ízelítőben látható ikonokból redditezők arra következtettek, hogy a holnaptól letölthető ingyenjáték a Midnight Ghost Hunt lesz, amiben egy csapat szellemirtóval kell entitásokra vadászni. A játékban használható radar és spektrofon egyértelmű utalás a Vaulted Sky Games 2022-ben megjelent, kooperatív fogócskájára.

Ezen felül várhatóan még egy ajándék fog érkezni a Mega Sale alatt, június 8-ától 15-éig lehet majd azt behúzni. Szólni fogunk holnap, amint éles az ajánlat. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)