Hirdetés

Ez lenne a játék, ami holnaptól ingyenes lesz az Epic Games Store-ban?

|

Oka volt a nagy titkolózásnak, ismét egy AAA címet kapunk.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két hétben indie játékok jártak azoknak, akik hajlandóak voltak megnyitni az Epic Games Store-t és kattintani kettőt a heti ajándékért, de most valami komolyabb jön, amit az is előrevetített, hogy az Epic nem jelentette be, mire számíthatunk. Korábban a nagy ünnepi promóció során és a GTA V-nél is így titkolózott a cég, okkal lettünk tehát izgatottak.

Egy HYPEX nevű, alapvetően Fortnite-tal foglalkozó adatbányász-szivárogtató valahogyan hozzájutott a holnapra időzített szöveghez, melyből kiderült, mi lesz az ajándék.

Hirdetés

Még ő is csak óvatosan állítja, de úgy tűnik, az NBA 2K21-et rejti a széf, mely május 27-éig lesz megszerezhető. Hogy valóban ezt kapjuk-e, az minden bizonnyal csak csütörtökön délután 5-kor derül ki, nézzetek vissza, szólni fogunk, hogy mi a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)