Hirdetés

Ez lesz a PlayStation Plus egyik augusztusi játéka

|

A State of Play során leleplezték, hogy melyik lesz az egyik olyan játék, amit a PS Plus előfizetők a következő hónapban ingyen kapnak.

Hirdetés

Július folyamán olyan játékokat húzhatnak be ingyen a PlayStation Plus előfizetői, mint A Plague Tale: Innocence PS5-re, valamint a Call of Duty: Black Ops 4 és a WWE 2K Battlegrounds PS4-re, de a Sony augusztusra is tartogat meglepetéseket. Az egyiket a legújabb State of Play során jelentették be váratlanul, a Hunter's Arena: Legends rövid gameplay bemutatójának végén. 

Hirdetés

Augusztus 3-án ugyanis a Mantisco 30 játékost felvonultató PvP & PvE battle royale játékát húzhatjuk majd be a PS Plus szolgáltatás mellé PS4-re és PS5-re is. Az, hogy a démonvadászok ősi korában játszódik, nem akadályozta meg a készítőket abban, hogy kedvünkre aggathassunk a harcosunkra bármilyen, nekünk tetsző skint. A Hunter's Arena: Legends-ben nemcsak egymással küzdhetünk meg, de a nagy kockázattal és nagy jutalommal járó dungeonökben is szerencsét próbálhatunk. Játszhatunk egyedül és akár két másik haverunkkal is:

A Hunter's Arena: Legends egyébként Steamre is megjelenik, szintén augusztus 3-án. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)