Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus áprilisi játékai, egy exkluzívot is kapnak az előfizetők

|

Három játékot ajándékoz a PlayStation Plus minden előfizetőjének a Sony.

Hirdetés

Néhány napig, egész pontosan április 3-áig még nem késő elraktározni a PlayStation Plus márciusi ajándékait, a Battlefield 2042-t, a Minecraft Dungeonst és a Code Veint - egy próbát mindegyik megér, még akkor is, ha úgy gondoljátok, nem nektek valók. 

Aki már lépett és berakta könyvtárába az aktuális ajándékokat, készülhet, ugyanis április 4-én, avagy jövő hét kedden érkezik az új felhozatal, és ismét három játékra csaphatunk majd le.

Hirdetés

Ahogy azt már korábban jelezte a Sony, az egyik ajándék a most megjelenő Meet Your Maker lesz, egy posztapokaliptikus, belső nézetes játék, amiben minden pályát a játékosok terveznek meg. Építőként és fosztogatóként is kalandra indulhatunk PS4-en és PS5-ön egyaránt, és úgy kell kerülgetnünk a csapdákat és akadályokat, hogy bevetés előtt gondosan állítjuk össze a felszerelésünket. Egy barátunkkal együtt is szembenézhetünk a kihívásokkal.

A hónap második ajándéka a Sackboy: A Big Adventure, ami a PlayStation 5 egyik első játéka volt, igaz, azóta PC-n is játszható, és egyébként PS4-re is megjelent. A platform legendás, a LittleBigPlanet játékokból ismert kabaláját kísérhetjük el egy új, ugrándozással teli kalandra, akár 1-3 pajtásunkkal együtt.

A harmadik pedig a Tails of Iron, egy kézzel rajzolt szerepjáték, amiben egy trónkövetelő patkányt irányítunk, és igyekszünk megmutatni a békakirálynak és népének, merre van a kijárat. A küzdelmek nem egyszerűek, de társak segítenek nekünk az úton, receptekből készíthetünk életeket, tervrajzokból fegyvereket és páncélzatot.

Ez a három játék elérhető lesz a PlayStation Plus minden előfizetője számára, függetlenül attól, mely szintet választották. A Premium és Extra tagoknak járó további játékok listáját később teszik majd közzé.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)