Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus decemberi ingyen játékai

|

A szokásos három helyett öt címet adhatnak hozzá kollekciójukhoz az előfizetők.

Hirdetés

Mostanra alighanem mindenki hozzászokott már, hogy pontosan egy nappal a hivatalos bejelentés előtt kiszivárog, milyen játékokkal kedveskedik legközelebb a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek. A Dealabs ez alkalommal is jól "tippelte" meg a hármas fogatot, a PlayStation gyártójának így igazából nem maradt más dolga, mint megerősíteni az oldal értesüléseit.

A szóban forgó alkotásokat egyébként december 6-ától a promóciós időtartam végéig mindenki megkapja, függetlenül attól, hogy a PlayStation Plus Essential, Extra vagy Premium csomagjának szavazott bizalmat. Ráadásul most igazából három helyett öt játékkal lehetnek gazdagabbak.

Hirdetés

A matek úgy jön ki, hogy a decemberi játékválogatás legértékesebb darabja, a PS4-re megjelent, de PS5-ön is játszható Mass Effect Legendary Edition három játékot tartalmaz: a remasterelt Mass Effectet, valamint a minimális ráncfelvarráson átesett Mass Effect 2-t és Mass Effect 3-at. Mindössze az első részhez kiadott Pinnacle Station DLC, valamint a trilógia záródarabjának többjátékos módja, és azok bővítményei hiányoznak a csomagból.

Szintén a szerepjátékok kedvelőit célozza meg a vegyes fogadtatásban részesített, de azért mégiscsak szerethető Biomutant (PS4-re és PS5-re is behúzhatjuk), míg a Divine Knockout (a PS4-es és a PS5-ös változat is elérhető lesz) főként brawlerek rajongóinak szájára csalhat majd mosolyt az ünnepek alatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Elégedettek vagyok a PlayStation Plus decemberi ajándék játékaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)