Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus januári ajándék játékai

|

A Sony hivatalosan bejelentette, mit ad az előfizetőknek 2022 első hónapjában.

Hirdetés

Ma van 2021 utolsó szerdája, ami azt is jelenti, hogy eljött a jövő havi PlayStation Plus játékok bejelentésének napja. Szokás szerint a hónap első keddjétől, tehát január 4-től érhetjük majd el őket, addig pedig még nem késő beszerezni a decemberi ajándékokat, köztük a három PSVR-os extrával.

Ahogy az korábban már kiszivárgott, ezúttal két PS5-ös és egy PS5-ön is futó, de eredetileg PS4-re megjelent játékot kapunk, és mindegyiket játszhatjuk akár új, akár eggyel korábbi generációs konzolokon.

Hirdetés

A PlayStation 4-es kínálatból a Persona 5 Strikers lehet a miénk, melyben a Phantom Thieves csapata kalandra indul, de hamar problémákba ütközik. A japán játékok, különösen a JRPG-k rajongóinak ajánlott, de a szériának rengeteg rajongója van nyugaton is, egy esélyt mindenképp adjatok neki akkor is, ha egyébként a műfaj nem fekszik nektek.

A tavaly megjelent, egyébként kiváló DiRT 5-ből a PS4-es és a PS5-ös változatot is megszerezhetjük. A sorozat legújabb részében változatos off-road versenyekben vehetünk részt, és még négyfős osztott képernyős módot is találhatunk benne.

Végül pedig ott a Deep Rock Galactic, amiben barátainkkal együtt törpöknek állhatunk, hogy véletlenszerűen generált barlangokban küzdjünk meg földönkívüliek végeláthatatlan hordáival.

Ezeket tehát január 4-étől adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz, böngészőn keresztül akár akkor is, ha még nincs PS5-ötök.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)