Hirdetés

Ezek a PlayStation Plus novemberi ingyen játékai

|

Masszív kaszabolás, LEGO és egy űrben játszódó játék vár ránk a jövő hónapban.

Hirdetés

Menetrend szerint tegnap kiszivárgott, ma pedig a Sony is bejelentette, milyen ajándékoknak örülhetnek a jövő hónapban a PlayStation Plus előfizetői, függetlenül attól, hogy mely csomagot választották az elérhető három közül. Mindhárom játék játszható lesz PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en is, úgyhogy semmiből nem marad ki, aki nem váltott még generációt.

November elsejétől ingyenesen lesz elérhető a Nioh 2, a Team Ninja soulslike játéka, amiben egy félig ember, félig yokai harcos szerepében kaszabolhatunk válogatott rémségeket Japánban. PlayStation 5-ön természetesen a Nioh 2 Remastereddel játszhatunk.

Hirdetés

A tél közeledtével sokaknak megjön a kedve ahhoz, hogy pokróc alá bújva darálják le a Harry Potter filmeket, de ha ez megvan, az eseményeket - humorral kiszínezve - újra átélhetik a LEGO Harry Potter Collectionben, ami a szereplők mind a hét évének történéseit feldolgozza.

A harmadik ajándék egy indie játék, a Heavenly Bodies, amiben kalimpálva, magunkat eltolva vagy valamihez odahúzva kell megoldanunk fejtörőket, akár kooperatívan is.

Aki még az októberi játékokra sem csapott le, 31-éig pótolhatja az elmaradást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)