Hirdetés

Ezek lehetnek az utolsó PlayStation Plus ajándék játékok idén

|

Szokás szerint kiszivárgott az előfizetőknek járó ajándékok listája, ismét van okunk örülni.

Hirdetés

Holnap várhatóan hivatalosan bejelenti a Sony a decemberben a PlayStation Plus előfizetőknek járó ingyen játékokat, amiket mindenki megkap, függetlenül attól, hogy az Essential, a Premium vagy az Extra szolgáltatási szintet választotta-e. Mindig a hónap utolsó szerdájára időzítik a leleplezést és a következő hónap első keddjére az ajándékozást, semmi nem utal arra, hogy ezúttal másképp lenne.

És ahogy azt ugyancsak megszokhattuk, a francia Dealabs fórumára már ma kikerült a decemberi ajándékok listája.

Hirdetés

Ez alapján december 6-ától a Biomutant PlayStation 4-es vagy PlayStation 5-ös változata, a Divine Knockout, illetve a Mass Effect Legendary Edition csomag lehet a miénk. 

Az első ezek közül egy sokak által izgatottan várt, aztán némileg csalódást okozó nyílt világú akció-RPG, a második egy frissen megjelenő, 3D-s platform fighter (verekedős játék, amiben le kell lökni a többieket a győzelemhez, mint a Brawlhallában vagy a Smash Bros.-ban) a Hi Rez Studiostól, a harmadikat pedig valószínűleg nem kell bemutatni: az első három Mass Effect játék felújított gyűjteménye.

Holnap jelentkezünk a cáfolattal vagy a megerősítéssel, valószínűbb, hogy utóbbival.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)