Hirdetés

Ezek lennének a PlayStation Plus szeptemberi játékai?

|

Egy francia oldal állítása szerint három címmel gyarapodik a gyűjteményünk a következő hónapban.

Hirdetés

Mindig óvatosan kell bánni a hitelesnek mondott, kiszivárogtatott információkkal, még akkor is, ha esetleg több forrás is egybehangzóan állítja, mert amennyiben válogatás nélkül mindent elhiszünk, annak könnyen csalódás lehet a vége. Már csak azért is ajánlott fenntartásokkal kezelni, amit az alábbiakban olvasni fogtok, mert az egyik pletykáról már ki is derült, hogy kacsa.

A The Medium fejlesztői a Twitteren cáfolták, hogy a PS5-ön újonnan debütáló játékuk egyből a PlayStation Plus ajándék címei között landolna, ami azt jelenti, hogy a Bloober hangulatos horrorja, valamint a Haven és Tony Hawk's Pro Skater 1+2 alkotta trojka puszta fabrikáció.

Hirdetés

Egy másik - nevezzük így - rajongói teória szerint kimondottan friss, szeptemberi játékokból szemezget majd a Sony, méghozzá a következőkből: Chernobylite, F.I.S.T: Forged In Shadow Torch,
Sonic Colors: Ultimate és Bus Simulator 21. De ez is elég ingatag lábakon áll, hiszen a Cherobylite konzolos rajtját átrakták szeptember 7-éről 28-ára.

A harmadik verziót a francia Dealabs szolgáltatta, és mivel ez az oldal a múltban már nem egyszer megbízhatónak mutatkozott, állítása egy fokkal hitelesebb az iméntieknél. E szerint szeptember folyamán a PlayStation Plus-előfizetők három játékkal gazdagodnak (persze játszani csak addig játszhatnak velük, amíg az előfizetésük tart). PlayStation 5-re az Overcooked! minden földi jóval megtömött All You Can Eat kiadását kapják, PlayStation 4-re pedig a Hitman 2 és a Predator: Hunting Grounds párosát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Örülnétek ezeknek a játékoknak, vagy inkább valami mást szeretnétek helyettük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)