Hirdetés

Ezek lesznek a PlayStation Plus decemberi ajándék játékai

|

Ismét kapunk egy PlayStation 5-ös játékot, viszont ez PS4-en is fut, így az előző generációs konzol tulajdonosai most három címmel szórakoztathatják magukat.

Hirdetés

A Sony továbbra is komolyan veszi a PlayStation Plus előfizetőinek megajándékozását, ezért már novemberben adott egy PlayStation 5-ös játékot. A Bugsnax még január 4-ig ingyenes marad az előfizetők számára, és egyébként böngészőből is behúzható, így nem kell aggódni, hogy aki nem jut idén konzolhoz, erről az ajánlatról is lemarad.

December 1-jén azonban részben cserélődik a kínálat, a Middle-Earth: Shadow of War és a Hollow Knight: Voidheart Edition már nem lesz ingyenes, de (valamilyen szempontból mindenképp) érdekes játékok jönnek a helyükre.

Hirdetés

A hónap PS5/PS4-es játéka a jövő kedden debütáló Worms Rumble lesz, melyben egyszerre 32 játékos bújhat kukacok bőrébe(?), hogy arénákban zajló ütközetek során lőjék szét egymást bazookával, shotgunokkal, a franchise ismert fegyvereivel, és pár új eszközzel. A Team17 sokáig tervezi még frissíteni, nézzetek rá, hátha elkap titeket.

A PlayStation 4-es felhozatal egyik tagja a Rocket Arena. Az Electronic Arts állt be a 3v3-as online shooter mögé, de ez is kevés volt ahhoz, hogy sikeressé váljon. Annyiban egyedi, hogy itt nem egymás közvetlen likvidálása a cél, hanem az, hogy kilökjük az ellenfél csapatának tagjait az arénából.

A másik PS4-es ajándék pedig a tavaly megjelent Just Cause 4. Megjelenésekor több tekintetben is alulmúlta elődjét, de azóta pakolták bele az új tartalmakat, javították technikailag, és most már sokkal jobb, mint anno volt. Azért nagy csodákat nem érdemes várni tőle, ingyen pont megfelelő.

December 19-20-án egyébként PS Plus nélkül is lehet majd multizni, ha nincs előfizetésetek, használjátok ki az alkalmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)