Hirdetés

Ezek lesznek a PlayStation Plus októberi ingyen játékai

|

A Sony bejelentette, mit kínál a jövő hónapban az előfizetőknek.

Hirdetés

Menetrend szerint a hónap utolsó szerdáján érkezett a blogposzt, amivel a Sony elárulta, mely játékokat húzhatják be azok a PlayStation 4- vagy 5-tulajok, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel. Az összetétel nagyjából a megszokott: PS5-re egy újdonságot, PS4-re pedig két korábban megjelent játékot szerezhetünk meg.

Akik figyelték a híreket az elmúlt napokban, azoknak nem fogunk újat mondani, de azért mindig jó a megerősítés.

Hirdetés

Október 5-étől tehát a PlayStation 5-ös játékosok a Hell Let Loose című világháborús online FPS-t húzhatják be, míg a PlayStation 4-gyel rendelkezőknek a Mortal Kombat X, és a PGA Tour 2K21 jár. Előbbi nyilván mindenki számára ismert, utóbbi pedig egy golfjáték, amivel úgy el lehet ütni az időt, mint putterrel a labdát. Természetesen a PS4-es játékok gond nélkül futnak PS5-ön is.

A kínálat november 2-án, kedden fog változni, de ezek a játékok csak november 1-ig lesznek beszerezhetők. Természetesen utána mindenki annyit játszik, amennyit akar, amíg az előfizetése le nem jár.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)