Hirdetés

Ezek lesznek az Epic Games Store jövő heti ingyenes játékai

|

Egy igen népszerű címet húzhatunk majd be jövő csütörtöktől ingyen játékként.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette, hogy mik lesznek a következő ingyenes játékaik, és míg a While True: learn() senkinek nem fogja felpörgetni a vérnyomását, a Dead by Daylight már annál inkább.

A Behaviour Interactive hihetetlenül népszerű 4v1-es horrorjátéka ugyanis jövő hét csütörtöktől ingyenesen behúzható lesz az Epic üzletében. Az alapjátékkal együtt persze a DLC-k is megérkeznek a platformra, de azokért már nyilván fizetni kell majd.

Hirdetés

A Dead by Daylightban négy egyszerű ember igyekszik elkerülni egy gyilkost, csapdába csalni őt, és túlélni az éjszakát. A mókához az elmúlt években a legismertebb horrorfilmek karakterei is csatlakoztak, így a műfaj rajongói sok ismerőssel találkozhatnak (különösen a DLC felhozatalnak köszönhetően).

A Dead by Daylight és a While True: learn() (ami egyébként egy MI és programozás tematikára épülő puzzle játék) pontosan december 2-től december 9-ig lesznek ingyenesen elérhetőek. Ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)