Hirdetés

Ezek lesznek az Xbox Live Gold márciusi játékai?

|

Egy már számos alkalommal megbízhatónak bizonyult szivárogtató szellőztette meg a négy játék címét.

Hirdetés

Az utóbbi időkben az Xbox Game Pass katalógusát gyarapító címek mellett jóval kevesebb figyelem irányul azokra a játékokra, amelyeket az Xbox Live Gold-előfizetők húzhatnak be ingyen (pontosabban a havidíjért cserébe). Ennek az oka meglehetősen prózai, míg az első években még viszonylag nagy számban fordultak elő tripla-A kategóriás Xbox 360-as és Xbox One-os alkotások is az ajándékok között, addig mostanra átalakult a kínálat, és inkább kevéssé ismert indie címek foglalták el a helyüket.

Hogy a márciusi válogatás felülmúlja-e a februárit, vagy éppenséggel alul, az egyfelől ízlés dolga, másrészt pedig azon is múlik, hogy igaznak bizonyul-e a Dealabs szivárogtatása. Ez alapján ismét négy játékkal leszünk gazdagabbak, kettőt kapunk Xbox One-ra és kettőt Xbox 360-ra.

Hirdetés

A hivatalos bejelentésig ne vegyétek készpénznek, de úgy fest, hogy március 1-jén a The Flame in the Flooddal nyitunk Xbox One-on (a CD Projekt által felvásárolt stúdió túlélőjátékát a hónap végéig adhatjuk hozzá a fiókunkhoz), míg az eggyel korábbi generációt a Sacred 2: Fallen Angel fogja képviselni. Utóbbi március 15-ig lesz elérhető, aztán leváltja a SpongeBob's Truth or Square. Szintén március 16-án tépi le láncait a Street Power Soccer, hogy aztán egy teljes hónapig, tehát április 15-ig álljon a rendelkezésünkre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)