Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják a PlayStation Plus előfizetői februárban

|

Bejelentette a Sony, mivel készült a PlayStation Plus-tagoknak.

Hirdetés

Ahogy azt néhány nappal ezelőtt egy szivárgásnak köszönhetően megtudtuk, egészen erős felhozatallal készül februárra a PlayStation azoknak, akik előfizettek az online játék lehetősége mellett más extrákat is nyújtó Plus szolgáltatásra. Függetlenül attól, hogy az Essential, az Extra vagy a Premium szintet választották, minden felhasználó négy játékkal bővítheti könyvtárát.

Most már hivatalos: február 7-étől négy nem akármilyen játékot tölthetünk le PS4-re és PlayStation 5-re.

Hirdetés

A következő kiegészítő érkezésének apropóján megszerezhető lesz a Destiny 2: Beyond Light (PS4/PS5), továbbá borzonghatunk egy kicsit az Evil Dead: The Game-ben (PS4/PS5), gördeszkázhatunk a kiváló OlliOlli Worldben (PS5/PS4), vagy újraélhetünk egy klasszikust a Mafia: Definitive Editionnek (PS4) köszönhetően. Természetsen utóbbi is fut PS5-ön a visszafelé kompatibilitásnak hála.

A Sony hamarosan bejelenti a PlayStation Plus Extra és Premium tartalmait is, ugyanakkor megszünteti a 2020 óta elérhető, PS4-es klasszikusokat magába foglaló PlayStation Plus Collectiont, így az abban szereplő játékokat legfeljebb május 9-éig lehet majd megszerezni. Aki hozzáadja őket könyvtárához, megtarthatja ezen időpont után is, de mihamarabb lépni kell.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)