Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják a PlayStation Plus előfizetői márciusban

|

A Sony az új State of Play műsorában leplezte le a következő havi PS Plus felhozatalt.

Hirdetés

A Microsoft folyamatosan erősíti a Game Pass-t, de a Sony sem hagyja magát a PlayStation Plusszal, annak érdekében alakította át a szolgáltatást, hogy fel tudja venni a versenyt. A PS Plus ennek következtében havonta kínál ingyenes játékokat az előfizetőknek, emellett pedig aki további tartalmakat szeretne, az a Premium és Extra csomagokkal még többet kaphat. 

A februári kínálattal négy játékot húzhattak be az előfizetők PlayStation 4-re és PlayStation 5-re (a Destiny 2: Beyond Lightot, az Evil Dead: The Game-et, az OlliOlli Worldöt és a Mafia: Definitive Editiont), és már azt is tudjuk, hogy márciusban milyen címeket fog kínálni a Sony nekik. 

Hirdetés

Az év első State of Play livestreamjének keretében annak is szentelt a vállalat pár pillanatot, hogy bejelentse a márciusi PlayStation Plus ajándékokat: a Battlefield 2042, a Minecraft Dungeons és a Code Vein érkeznek a Sony szolgáltatásába, míg a játékkatalógus olyan alkotásokkal fog bővülni, mint az Immortals: Fenyx Rising, a Ghostwire: Tokyo, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, a Rainbow Six: Extraction és a Tchia, mely utóbbi a megjelenése napjától elérhető lesz majd a kínálatban.

Nektek hogy tetszik a márciusi felhozatal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)