Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják ingyen az Xbox Live Gold előfizetői áprilisban

|

Szokás szerint négy játékra lehet számítani, a Microsoft ezúttal az Xbox One és az Xbox 360 generációiból válogatta össze az Xbox Live Gold játékait.

Hirdetés

Lassan kilenc éve, 2013 júliusában indult el a Microsoft Games with Gold nevű programja, ami tulajdonképpen azt takarja, hogy az Xbox Live Gold-előfizetők minden hónapban ajándék játékokat is kapnak az eredetileg csupán online multiplayer játéklehetőségért és nagyvonalúbb leárazásokért kicsengetett havidíjért cserébe. A játékok száma idővel négyre emelkedett, majd az Xbox 360-as címek közé Xbox One-osak is keveredtek.

Habár azóta már lezajlott egy újabb generációváltás, lassan másfél éve, Xbox Series X|S-re fejlesztett alkotásokat azóta sem kaptak az előfizetők, méghozzá azon ki nem mondott, de elég nyilvánvaló okból, hogy a Microsoft inkább a Game Pass szolgáltatásnak tartogatja a legfinomabb falatokat. Ennek következtében most is csak a kötelező minimumot hozza a Games with Gold, azaz tényleg kínál négy játékot, de nemhogy új generációs, még AAA kategóriás sincs közöttük. Már megint.

Hirdetés

Az Xbox One-os felhozatalt április 1-je és 30-a között az Another Sight képviseli. Ebben a steampunk platformer-kalandjátékban felváltva irányítunk egy kislányt és egy cicát, miközben felfedezzük a viktoriánus Londont. Április 16-a és május 15-e között pedig a Hue című alkotást adhatjuk a kollekciónkhoz, amely egyébként pár éve volt a GameStar magazin teljes játéka is. Ez is platformer, de kalandok helyett inkább puzzle-ökben jeleskedik, amelyek színekre épülnek.

Az Xbox 360-as címek elérhetősége viszont szokás szerint rövidebb. Elsőként az Outpost Kaloki X-et húzhatjuk be április 1-je és 15-e között. Ebben egy intergalaktikus birodalmat építhetünk fel, de nem harc, hanem kereskedelem és szolgáltatások révén, azaz nem árt, ha van egy kis üzleti vénánk. Ezt követően pedig április 16-ától az MX vs ATV Alive lehet a miénk. Az off-road sárdagasztás két és négy keréken zajlik, de ne feledjük, hogy csak a hónap végéig, azaz április 30-áig szól az ajánlat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Elégedettek vagytok a kínálattal, vagy jobbat reméltetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)