Hirdetés

Ezeket a játékokat kapják ingyen novemberben az Xbox Live Gold előfizetői

|

Egy eredeti xboxos, két Xbox One-os, és egy Xbox 360-as játék jár majd a jövő hónapban.

Hirdetés

Szinte már várjuk, hogy a Microsoft kitaláljon valamit, amivel leváltja a Games with Gold (vagy Játékok Golddal) szolgáltatást, ugyanis míg a Sony hónapok óta jobbnál jobb játékokat kínál (novemberben már egy PS5-öset is) a PlayStation Plus előfizetőinek, addig az Xbox Live Golddal járó ajándékok jellemzően igen harmatosak.

Igaz, ott az Xbox Game Pass, ami viszont havi kétszer bővül fantasztikus újdonságokkal, úgyhogy ha mindenki átváltana Game Pass Ultimate-re, nem is lenne szükség a GwG-re. Egyelőre viszont marad.

Hirdetés

Azért nem olyan nagyon rossz a helyzet: az alapjátékot és a Nightfall nevű előzményt egyaránt tartalmazó Aragami: Shadow Edition (november 1-30.) például egész jó, és a LEGO Indiana Jones (november 16-30.) is a jobb TT Games-játékok közé tartozik. A Swimsanity! (november 16-december 15.) című partijátékban barátainkkal harcolhatunk 8 játékmódban, a víz alatt, a Full Spectrum Warrior (november 1-15.) pedig egy harci szituációba helyez minket, ahol az Egyesült Államok hadseregének tagjaként bizonyíthatjuk rátermettségünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)