Hirdetés

Ezeket a játékokat nyomhatod most ingyen a hétvégén

|

A mostani Xbox Free Play Days alatt három kiváló játékot vihettek el egy hétvégi próbakörre, de a háromból kettőt PC-n is szabadon próbálgathattok.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days egy olyan akció, amiben alapvetően csak az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők vehetnek részt, de most egy picit más a helyzet.

Az xboxos tábor ezúttal szabadon próbálgathatja a The Elder Scrolls Online, Steel Rats és Hunt Showdown játékokat a hétvégén, de most nem csak a zöld csapatnak jár a móka. Az előbbi kettő ugyanis ingyenesen játszható most PC-n is, olyannyira, hogy a Steel Rats örökre bezsákolható Steamen.

Hirdetés

Akármelyik címet is válasszátok, az elért eredményeitek az ingyenes időszak után is megmaradnak, és ha valamelyik játék megtetszett, akkor azt most nyomott áron tudjátok beszerezni.

Az Xbox Free Play Days akciók a következők:

A PC-s tábor számára szintén akciós a The Elder Scrolls Online, így mind az alapjáték, mind a Greymoore kiegészítő akciósan beszerezhető. A Hunt: Showdown és a Steel Rats április 4-ig pörgethet ingyen Xboxon, a The Elder Scrolls Online pedig április 13-ig ingyenes mind PC-n, mind Xboxon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)