Hirdetés

Ezekkel a játékokkal játszhatunk ingyen Xboxon a hétvégén

|

Újabb játékokat próbálhatunk ki Xboxon a Free Play Days keretein belül.

Hirdetés

Ezen a hétvégén sem marad el a Free Play Days, a Microsoft promóciója, amiben minden hétvégén új játékokat próbálhat ki az Xbox közösség. A részvételhez nem kell más, csak egy Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetés.

Az akció lényege, hogy 3 napon át korlátozások nélkül lehet kipróbálni a szerepeltetett játékokat. Ezen a hétvégén a NASCAR Heat 5, Overcooked! 2 és a Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition lesz a terítéken.

Hirdetés

Jó hír, hogy az ingyenes időszak alatt elért eredmények és mentések megmaradnak, így ha október harmadikáig, vagy akár később úgy döntötök, hogy megveszitek valamelyik játékot, onnan folytathatjátok, ahol abbahagytátok. Megvenni itt tudjátok őket:

A feltüntetett akciós árak csak október harmadikáig érvényesek, így nem érdemes sokat várni a vásárlással.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)