Hirdetés

Ezekkel a játékokkal teljesen ingyen játszhatsz a hétvégén

|

Marvel és Far Cry van terítéken, de csak limitált ideig.

Hirdetés

Akármit is terveztetek a hétvégére, érdemes lemondanotok és bekapcsolni az Xbox konzolt, mivel egy nagyon friss, egy 2022 elején megjelent és egy ötödik évfordulóját ünneplő játék is ingyen kínálja magát a hétvége folyamán, ráadásul kedvezményesen lehet lecsapni rájuk, ha bejönnek. 

Ha van Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetésetek (márpedig a családi csomaggal minden eddiginél kedvezőbb áron lehet), akkor március 23. és március 26. között vadászhattok, horgászhattok és hősködhettek is, méghozzá bármiféle plusz költség nélkül. 

Hirdetés

A felhozatal legrégebbi játéka az ötödik születésnapját ünneplő Far Cry 5, amely a Ubisoft új frissítésének köszönhetően már 60 fps-sel és 4K felbontással is pörgethető Xbox Series X/S-en, szóval Joseph Seeddel és családjával minden eddiginél gördülékenyebben számolhatunk le. Csakúgy, mint a halakkal, a második átmenetileg ingyenesen játszható cím ugyanis a Bassmaster Fishing 2022: Classic Edition, ami amatőröknek és profiknak egyaránt kínál izgalmakat.

A kínálat harmadik és legfrissebb tagja a tavaly decemberben megjelent Marvel's Midnight Suns, ráadásul abból is az Enhanced Edition, így a Firaxis Games körökre osztott szuperhősjátékát Series X/S-re optimalizálva és öt prémium skint használva tapasztalhatjuk meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindhárom játékot komoly kedvezménnyel szerezheti be az, aki szeretné örökre a gyűjteményében tudni valamelyiket, ebben az esetben pedig az elért eredményeket is lehet tovább vinni: 

A Far Cry 5 egyébként megtalálható az Xbox Game Pass kínálatában, szóval ha van előfizetésetek (ami az újaknak csak 300 forint az első hónapra), akkor az ingyenes időszak után is játszhattok vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)