Hirdetés

Ezen a héten ingyen játszható a Crusader Kings III

|

A Paradox stratégiai csodája kapott egy nagyobb frissítést, és a fejlesztők nagyon szeretnék, hogy mindenki kipróbálhassa azt.

Hirdetés

A Crusader Kings III egy egyébként sem rossz stratégiai cím, de ahogy telnek a hónapok egyre több és több tartalmat kínál. A napokban megkapta az eddigi legnagyobb ingyenes frissítését, és a Northern Lords DLC-t, melyek még tovább bővítik a világát és lehetőségeit.

A Paradox Entertainment szeretné, hogy mindenki kipróbálhassa az újdonságokat, így ingyenesen elérhetővé tették a játékot a hét hátralévő napjaira, hogy kedvet kapjunk a teljes élménnyel a pénztárcanyitogatáshoz.

Hirdetés

Aki szereti a műfajt, annak érdemes lehet behúznia véglegesen is a mókát. Az ingyenes időszak alatt mind az alapjáték, mind a DLC-ket kínáló Expansion Pass (ami nyilván a Northern Lords csomagot is tartalmazza) 20 százalékkal olcsóbb.

Ha pénzt nem is feltétlenül szeretnétek áldozni a cuccra, az ingyenes időszakot mindenképp érdemes kihasználni. Ahogy azt a tesztünkből is láthatjátok, egy kihagyhatatlan stratégiai játékról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)