Hirdetés

Ezen a héten se hagyd ki az Epic Games ingyen játékait!

|

Egy tavaly megjelent horror és egy Szellemírtók játék szerepel az e heti kínálatban.

Hirdetés

Valamiért a szokásosnál előbb változott ezen a héten az Epic Games Store ingyenjáték-felhozatala, nem kell 17:00-ig várnunk arra, hogy újabb játékokkal bővíthessük gyűjteményünket. Mivel napokra vagyunk a halloweentól, ismét a rettegés a központi téma, ám ahogy az lenni szokott, csak az egyik játék 18+-os, a másikat fiatalabbak is félelem nélkül játszhatják.

Kimondottan lelkileg edzetteknek ajánlott a Blair Witch, a Layers of Feart is fejlesztő Bloober Team játéka, mely alig több mint egy éve jelent meg. Ebben egy ex-rendőrt alakítva kutathatunk az erdőben egy fiatal fiú után, de szörnyűbb dolgokat találunk, mint várnánk.

Hirdetés

A Szellemírtók franchise-t remélhetőleg senkinek nem kell bemutatni, így azt is tudjátok, hogy a Ghostbusters: The Video Game Remastered sem vad jump scare-ekre építkezik. Az eredeti színészek formálják és szólaltatják meg a főszereplőket, mi több, a sztorit is Dan Aykroyd és Harold Ramis írták, úgyhogy már csak ezért is érdemes adni neki egy esélyt.

A jövő héten már elmúlik a horror-láz, egy stratégiai játék, a Wargame: Red Dragon lesz ingyenes november 5-étől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)