Hirdetés

Ezen a hétvégén a Ghost Recon: Breakpointot tolhatjátok ingyen

|

Ha még nem tudjátok, hogy melyik játékkal fogjátok tölteni a szabadnapjaitokat, akkor nézzetek be a Ubisoft kliensébe.

Hirdetés

A francia kiadóórás bejelentette, hogy a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint ingyenesen játszható lesz a következő napokban.

A PC-s érdeklődők a Ubisoft platformján keresztül egy kattintással letölthetik a játékot és a folyamat végeztével már pörgethetik is azt. Ahogy ilyenkor szokás, a kiadó le is akciózta a mókát, így ha valakinek nagyon megtetszene az élmény, az némi aranytallér fejében behúzhatja az egészet.

A Breakpoint a Wildlands utódja volt, ami nem indult nagyon szépen. A játékmechanikai problémák és bugok mellett, az egész egy izzadságszagú erőlködésnek érződött. A Ubisoft szerencsére meglehetősen ügyes abban, hogy az ergyán indult projektjeit ráncba szedje, így legalább egy rövid próbakörre még akkor is érdemes lehúzni a cuccot, ha egyébként nem győzött meg az 1.0-s verzió.

Hirdetés

Az ingyenes időszak ma reggel 9-kor kezdődött és január 25-én, este 6-kor ér véget. A Breakpointot a Ubisoft Connecten vagy az Epic Games Store-on keresztül tudjátok letölteni. Egy rövid videós kedvcsinálóval is mutatjuk a várható élményt:

Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)