Hirdetés

Ezen a hétvégén a sporttól a lövöldözésig mindenbe belekóstolhatunk, ingyen

|

Az Xbox Free Play Days három remek játékot kínál, melyekből az egyiket egyébként a többi platformon is kipróbálhatjátok.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days minden hétvégén lehetőséget ad arra, hogy szabadon letöltsünk és ingyen játszhassunk pár játékot a megadott időkereten belül. Aki rendelkezik Xbox Live Gold- vagy Game Pass Ultimate-előfizetéssel, az most például rámehet a Madden NFL 22-re, a Tom Clancy's Rainbow Six Siege-re és a Blasphemousra, hogy kihajtsa belőlük a maximumot hétfő hajnalig.

Ez a hétvége abból a szempontból különleges, hogy a Madden NFL 22-t az összes többi platformon is kipróbálhatjuk, beleértve a Google Stadiát is.

Hirdetés

Aki úgy döntene, hogy megnézi a három cím valamelyikét (vagy akár mindet) és rájuk szán pár órát, az megtarthatja majd az elért eredményeit, és viheti azokat tovább, ha később úgy dönt, megvásárolja a teljes verziót. A Free Play Days alatt egyébként az említettek akciós áron beszerezhetőek.

Az éppen aktuális Free Play Days pontosan szeptember 12-ig tart az akciós ajánlattal együtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)