Hirdetés

Ezen a hétvégén ingyen motorozhatunk, focizhatunk és éhezhetünk együtt

|

A Microsoft erre a hétvégére is bekészített három remek játékot, melyeket Xbox Live Gold előfizetés mellett ingyen nyomhatunk.

Hirdetés

Ha rendelkezel Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel, akkor a napokban érdemes lesz ránézned a Free Play Days adta lehetőségekre. A PES 2020, a MotoGP 20 és a Don't Starve Together: Console Edition tegnap este óta ingyenesen játszható, ez pedig ki is fog tartani egészen hétfőig. Az elért eredmények megmaradnak, így ott folytathatjátok majd a kalandot, ahol abbahagytátok.

Hirdetés

Ha megtetszik a háromból valamelyik és beakarnátok azt húzni, akkor most kedvezményesen tehetitek meg ezt. Az eFootball PES 2020 mindkét kiadása (alap és Legend) 50 százalékkal olcsóbb, míg a MotoGP 20 árából 30 százalékot, a Don't Starve Togetheréből pedig 75 százalékot csippentettek le.

Ti rászaladtok majd a háromból valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)