Hirdetés

Ezen a hétvégén is sokféle játékot próbálhatsz ki ingyen Xboxon

|

Új hétvége, új Free Play Days felhozatal. Ezúttal három címet próbálgathatunk, és mindhárom megéri a letöltésre szánt időt.

Hirdetés

A Microsoft minden hétvégén lehetővé teszi az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőinek, hogy korlátok és extra költségek nélkül próbálhasson ki egy maréknyi címet. A Free Play Days alkalmak mindig igyekeznek egy változatos menüt kínálni, és ezúttal ez kétségtelenül siker is koronázta a próbálkozást, már ami a színes felhozatalt illeti.

Az éppen aktuális Free Play Days napokon Diablo III: Eternal Collection, a Train Life: A Railway Simulator és a Human Fall Flat vár rátok, mindegyik figyelemre érdemes alkotás.

Hirdetés

Mindhárom játékot letölthetitek és pörgethetitek egészen hétfő reggelig. Ha esetleg azon túl is folytatnátok a kalandjaitokat, akkor be kell szereznetek az adott címet. Szerencsére a háromból két játék akciós áron vásárolható meg az Xbox Store-ban.

Ha esetleg lecsúsztok az akciós alkalomról, vagy esetleg később akarjátok majd beszerezni a fentiek valamelyikét, akkor örömmel látjátok majd, hogy a Free Play Days alatt begyűjtött eredményeiteket vihetitek tovább. Nem veszi kárba a játékidő, így tényleg érdemes lesz ezekkel a játékokkal tölteni a hétvégét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)