Hirdetés

Ezen a hétvégén megint vár pár ingyenesen kipróbálható Xbox játék

|

Egy középkori MMORPG, egy félelmetes coop túlélő horror, és egy laza sandbox kaland várja most az Xbox tulajdonosokat.

Hirdetés

Elindult a Microsoft éppen aktuális Free Play Days akciója, ahol három játékot nyomhatnak azok, akik rendelkeznek Xbox Live Gold előfizetéssel. A mai naptól mindenki töltheti és pörgetheti a Black Desert című MMORPG-t, az Unturned sandbox mókát, és a Resident Evil Resistance coop horrort. Mindegyiket december 20-ig élvezhetjük.

A fenti párost minden Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tag letöltheti, de ha a december 20-as dátumon túl is játszanátok valamelyiket, akkor most kedvezményesen beszerezhetitek őket. A Black Desert árát lenyomták 60 százalékkal, így 3435 forintért tudjátok bezsákolni. Az Unturned árára 25 százalékos kedvezmény jár a hétvégén, így 5765 forintért lehet a tiétek, míg a Resident Evil 3 (amire szükségetek van a Resistance eléréshez) most 6430 forintba kerül a 67 százalékos kedvezménynek köszönhetően. 

Hirdetés

Utóbbiról egy kis kedvcsináló videót is láthattok, ha esetleg elfelejtettétek volna, mit nyújt a Resident Evil multis móka, a kampányról pedig HP írt egy tesztet, ő nem volt annyira elájulva tőle. Ez persze nem jelenti azt, hogy ingyenes próbakört nem érne meg a dolog...

Ha tetszik valamelyik móka, akkor ne hagyjátok ki a próbakört a hétvégén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)