Hirdetés

Ezt a 10 játékot ingyen nyomhatod a hétvégén

|

Bármelyik platformon is játszol, lesz valami, amivel elütheted az unalmas óráidat. Ingyen játékok rovatunk segít a választásban!

Hirdetés

A játékfejlesztők és kiadók a koronavírus okán mostanában kifejezetten gálánsak az ingyenes hétvégékkel és az ajándék játékokkal. Akad pár komoly cím PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is melyeket pár napig próbálgathatunk, de olyan is, amiket örökre megtarthatunk. Akármelyik platformon is játszol, most találsz magadnak elfoglaltságot.

Hirdetés

Azt talán nem kell mondani már senkinek, hogy most van ingyen GTA 5 PC-re, ugye? Bele sem számoltuk a listába.

A Fallout 76 kipróbálható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, de csak hétfőig. Ha még nem volt alkalmad elvinni egy tesztkörre, akkor gyorsan töltsd le.

A The LEGO Ninjago Movie Video Game ugyanakkor ingyenesen behúzható, ami azt jelenti, hogy nem csak játszhattok vele, de meg is tarthatjátok azt. Az akció szintén érvényes mindhárom platformra, de siessetek vele!

A Warhammer 40 000 Inquisitor - Martyr és az Overlord 2 ugyancsak Xbox Live Golddal játszhatóak ingyen, de ezeket szintén megtarthatjátok, ha letöltitek őket. Sajnos a Terraria és a Castle Crashers még Gold tagsággal is csak ingyenesen kipróbálhatóak, tehát hétfő után már nem lesznek játszhatóak, csak ha megveszitek őket.

A csak PC-seknek szánt ajánlatok között ott van a Conan Exiles és a Stellaris, melyeket ingyen letölthettek és élvezhettek a hétvégén. Az Assassin's Creed Odyssey és Origins Discovery Tour részek szintén ingyenesek, de ezeket meg is tarthatjátok letöltésük után.

Ti kipróbáljátok valamelyiket a fenti címek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)