Hirdetés

Ezt a három játékot is ingyen játszhatjuk a hétvégén

|

Ha van Xbox Live Gold előfizetésetek, akkor érdemes kihasználnotok az új Free Play Days promóciót is.

Hirdetés

Bár a PC-sek sem unatkozhatnak a hétvégén (a Warhammer: Vermintide 2 a Steamen ingyenes vasárnapig, a Blair Witch és a Ghostbusters: The Video Game Remastered pedig az Epic Games Store-on húzható be), azonban az Xbox One tulajoknak egészen másfajta élmények jutnak, de ugyanúgy költségek nélkül. Ehhez pedig nem is kell mással rendelkezniük, csak egy Xbox Live Gold vagy egy Game Pass Ultimate előfizetéssel. 

Hirdetés

Az említett szolgáltatások előfizetői október 29. és november 1. között szabadon játszhatnak három játékkal is, amelyeket aztán komoly kedvezményekkel vásárolhatnak meg (a próbaidőszak alatt elért eredmények természetesen továbbvihetőek). Ezek az egyik legismertebb battle royale cím, a PlayerUnknown's Battlegrounds, a rengeteg tartalommal bővült horrorjáték különleges kiadása, a Dead by Daylight: Special Edition és az anime karaktereket felvonultató Jump Force

Ti mivel fogtok játszani a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)