Hirdetés

Ezt a hat játékot kapják a PlayStation Plus előfizetői ingyen novemberben

|

A Sony bejelentette, milyen címek miatt lesz érdemes előfizetést hosszabbítani.

Hirdetés

Arra számítottunk, hogy a tegnapi State of Play során fogja a Sony elárulni, mivel készült a PlayStation Plus előfizetőinek, de végül ez elmaradt, a kiadó várt még egy napot a leleplezéssel - bár egy szivárgásnak köszönhetően a lista nagy része idő előtt nyilvánosságra került, így a mostani leleplezés nem üt olyan nagyot.

A fórumozó állításai beigazolódtak, valóban a Knockout City, a First Class Trouble és a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning lesz az a három játék, amit minden PlayStation 4- és PS5-tulaj korlátlanul pörgethet, és az is igaz, hogy a The Walking Dead: Saints & Sinners jár a PSVR-osoknak.

Hirdetés

A virtuálisvalóság-szemüveggel rendelkezők emellett még a The Persistence-nek és az Until You Fallnak örülhetnek.

A játékokat november 2-ától lehet majd letölteni, a nem-VR-osak december 6-ig, a VR-osak január 3-ig lesznek megszerezhetők, de aki hozzáadja fiókjához ebben az időszakban, bármikor játszhatja őket, feltéve, hogy él a PlayStation Plus előfizetése.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)